Læserbrev

Djøf – stop jer selv

22.4.2024

af

Djøfbladet udsendte et nyhedsbrev langfredag. Det er en læser utilfreds med. Djøf svarer på kritikken.

Djøf arbejder meget med work-life-balance. Men start med jer selv: STOP med at udsende mails i weekender og på helligdage.

No-reply-mails på en langfredag??? Det vil jeg gerne fritages for.

Med venlig hilsen
Poul Juul, formand for Djøf Privat 1989-1997 – hvor vi selvfølgelig kun udsendte mails, fax og breve på hverdage

  

Kære Poul Juul

Tak for dit læserbrev.

Det er dejligt at høre, at du følger med i de nyhedsmails, du får fra Djøf. Det er en vigtig kommunikationskanal for os, som vi bruger til at fortælle om den rådgivning og de mange tilbud og aktiviteter, man som medlem af Djøf kan benytte sig af, ligesom vi formidler nyheder af betydning for Djøf-medlemmernes studie-, arbejds- og seniorliv.

Djøfbladet sender nyhedsmails ud hver fredag, og en-tre gange om året falder det på en helligdag. Vores vurdering er, at det er vigtigt med en fast udgivelsestermin – og vi er helt med på, at man ikke nødvendigvis læser mails på en helligdag. Det står selvfølgelig enhver frit for at læse mailen på et senere tidspunkt. I vores optik overstiger fordelene ved at udsende nyhedsmailen med en fast udgivelsestermin de ulemper, enkelte måtte opleve.

Mange hilsner
Sara Vergo, formand for Djøf

Kommentarer

Poul Juul
16 dage siden
Dejligt, at DJØF ikke blander sig i, hvornår medlemmerne læser mails. Men ærgerligt, at DJØF stadig spammer helt på linje med kommercielle aktører.